povestea mea cu lR

POVESTEA MEA CU LR

Cum a început totul? Foarte simplu.

Ca orice fată sunt o iubitoare de cosmetice şi atunci când afli că există ceva nou pe piaţa eşti nerăbdătoare să testezi. Asta se întampla în mai 2012.

Primele cuvinte rostite despre cosmeticele de la LR este Aloe Vera, apoi Made in Germany şi nu cred ca ai nevoie de mai mult pentru a-ţi da seama că vorbeşti despre produse de calitate.

Printre primele produse testate bineînţeles că au fost produsele de igienă dentară pentru a şti dacă le pot recomanda pacienţilor mei şi acum după 8 ani de zile pot afirma că pacienţii mei iubesc produsele şi sunt dependenţi de pastele de dinţi. Iar asta mă bucură nespus de mult!

Dar totodată iubesc şi competiile si intamplarea a făcut (cum bine ştiţi în viaţa nimic nu este întâmplător) ca sponsorul nostru din Grecia – Zissis Ahladas – a lansat o competiţie cu un troler cu cosmetice care valora aprox. 2.000 euro.

Acum imaginaţi-vă şi puneţi-vă în locul meu.

Cum să rezişti la o astfel de competiţie …când te atinge la punctul sensibil…

Accept provocarea şi ce credeţi că se întâmplă?

Aţi ghicit! Am devenit posesoarea trolerului, lucru care a fost impulsul a tot ce mi se întamplă azi în LR.

Dar să mergem un pic mai departe. La acea vreme baieţii mei aveau 3 ani şi i-am înscris la grădiniţă şi, cum bine ştiţi, când intră pentru prima oara în colectivitate, inevitabil, copii stau mai mult acasă fiind raciţi. 

Acum a sosit momentul să facem cunostinţă cu COLOSTRUM…şi…vă pot spune fără nici o remuşcare că din acea clipă nu am mai ştiut ce înseamnă nopţi nedormite lângă patuţ cu termometru în mână, vizite la pediatru…de 8 ani de zile pot spune că am stat departe de doctori şi spitale şi pentru mine acest lucru e cea mai mare realizare..şi cei care sunteţi părinţi ştiţi sigur la ce mă refer.

De fapt acum pot spune că am făcut CLICK cu adevărat când mi-am dat seama ce OPORTUNITATE am cu astfel de produse: să le fac cunoscute prietenilor şi pacienţilor mei şi în special mămicilor în situaţia mea.

În aceşti 8 ani de zile am început să rezolv mai multe probleme de sănătate ale celor din jurul meu şi acum ţin seminarii on line în care îmi prezint cazuistica şi, credeţi-mă, unele nu sunt de neglijat.

Ştiu că suntem sufocaţi de o piaţă plină de produse şi de companii, dar aici vorbim de produse inovatoare de sănătate ce au câştigat premiul 1 la GERMAN BRAND AWARD 2019,2020….şi cu certificari de renume precum FRESENIUS.

Şi acum iată ca a venit timpul să vă spun de ce fac şi LR?

  • pentru că-mi plac provocările
  • pentru că mi-am descoperit calitaţi nebănuite
  • pentru că pot fi un mic ”medic internist”
  • pentru că iubesc să recomand
  • pentru rezultatele “soluţiilor de sănătate”
  • pentru prietenii din necunoscut
  • pentru o pensie frumuşică
  • pentru că …… lista va continua cu siguranţă. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *