Ai peste 40 de ani?

IUBESTE-TE si ai grija de tine!

Nu știu cum a fost pentru voi trecerea acestui prag, de care tu toții ne temem sa trecem pentru ca am tot auzit de “criza vârstei de 40 de ani”.
Eu as schimba un pic cuvântul “criza”cu “priza” pentru ca așa mă simt .Am avut mari emoții cu acest prefix dar eu cred ca mie personal mi-a adus și multe lucruri bune și mai mult” curent”(asta referitor la “priza”).
Am început sa trăiesc și să-mi doresc cât mai multe experiențe de orice fel și la rândul meu sa dăruiesc experiențe.
Cand esti tanar te bucuri de lucrurile materiale primite cadou, dar am constatat ca acea bucurie dispare repede pentru ca te obișnuiești cu ele dar o experiență ramâne memorabila și o poți accesa oricând cu plăcere.
Hai sa vedem ce am trait cu adevărat după 40 de ani și bune și rele.Bineinteles ca începem cu cele bune
Am invatat sa ascult muzica cu adevărat,,sa-mi acord timp special pentru asta și chiar îmi doresc sa învăț sa mă joc cu playerele și sa arat lumii ce muzica îmi bucura mie sufletul și mă face sa zbor.
Am invatat sa “ies în fata”,de cand ma stiu am ales sa stau mereu în ultima banca.
Am invatat ce înseamnă yoga si ce beneficii iti poate aduce sănătății.
Am invatat sa RESPIR.
Am invatat ca NATURA nu creeaza nimic fără un scop așa cum spunea Aristotel și am făcut cursuri de fitoterapie și naturopatie și va rog sa aveți mai multa încredere în plante pentru ca ele conectează corpul nostru cu natura și ne poate vindeca.
Am început sa simt energiile oamenilor și sa nu mai rezonez cu toți.La un moment dat poți simți ca nu mai ai nici o legătură cu oameni cu care ai stat o viață si sa întâlnești oameni noi cu care rezonezi pe loc fără sa știi nimic despre ei.
Nicolae Tesla ,omul care a refuzat pentru fizica premiul Nobel în 1916 menționa ca
“daca vrei sa afli si sa înțelegi secretele universului ,trebuie sa gândești în termeni de energie,vibratie si frecventa”Si dacă tot am menționat asta Știați ca un corp uman sănătos are o frecventa de 62-68 Mhz,iar boala se instalează la 58Mhz?
Asa ca lăsați-vă liberi sa simțiți, sa visați, sa va bucurați de orice clipa, sa va daruiti timp, sa va redescoperiți ,sa călătoriți si nu mai spuneți ‘mai  târziu”pentru ca nu știi când va fi …..
 Si lista poate continua cu lucruri de făcut ,pentru ca mai am multe de trecut si fiindcă m-am întins prea mult cu lucrurile bune voi reveni cu un alt articol si cu cele mai putin bune..:)))
Stati aproape sa vedem ce ne poate enerva după 40 de ani si cum le putem gestiona

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *